fbpx

Fernandes Bakkerij organiseert Kerstbrood – en Snacks festijn voor de samenleving

GFC NIEUWS- Fernandes Bakkerij roept een ieder om het Fernandes Kerstbrood en Snacks festijn te bezoeken op 16 november aan de Heerenstraat.

Met dit festijn luidt de Bakkerij kerstmis in, tevens introduceert zij de jongste toevoeging aan haar snack assortiment, namelijk Tesa Fesa Hot.

Tijdens dit Festijn zal de Heerenstraat (vanaf het gedeelte bij de RBC Bank t/m RBPG), worden afgesloten en opgesplitst in 2 area’s; namelijk, de Fernandes Kerstbrood area en de Tesa Fesa Hot area.

In de Kerstbrood area, worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om gratis het overheerlijke Kerstbrood van Fernandes Bakkerij te proeven. Er zal hiervoor een 15 meter lange kerstbrood ter beschikking worden gesteld.

Verder, kunnen bezoekers in deze area genieten van live jazzmuziek en optredens van artiesten, zoals Emanuel Pinas, Lycintha Watsaam en Michal Ramdas.

In een speciale Santa fotobooth mogen bezoekers ook foto’s maken met Santa Claus en The Santa Babies.

BEKIJK OOK
25-jarige man met ziekelijke neiging tot brandstichting weer aangehouden

In de Tesa Fesa Hot area zullen bezoekers kennis maken met de nieuwste snack van de Bakkerij. In deze Area, waarbij de focus voornamelijk gericht is op de jongeren, zullen er gratis tastings worden gedaan met Tesa Fesa Hot.

Ook de attracties in deze area zijn afgestemd op de jongere generatie. Deze groep zal kunnen genieten van attracties zoals Psycho, Enver, The Myztikalz, de Youth Voicers Yanick en Mimie.

Verder kunnen de jongeren ook gezellig dansen in de Silent Disco area.

Het doel van dit event is om op een feestelijke manier terug te geven aan de samenleving. Daarnaast, wilt de Bakkerij de samenleving alvast in de kerstsfeer brengen door samen mooie herinneringen met hen te creëren. Dit wordt een festijn waarbij jong en oud aan hun trekken zullen komen.