fbpx

Feest homostel uit Den Haag verstoord door vader die relatie niet accepteert

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het feest van een homokoppel dat zaterdag vierde dat ze een jaar lang een liefdesrelatie met elkaar hebben is wreed verstoord door een vader.

Het koppel, een twintiger en veertiger uit Den Haag, had een paar vrienden op bezoek om de voor hen heugelijke dag op uitbundige manier te beleven.

Een gast van de party vertelt aan GFC Lifestyle dat de pa van van de jongste homoseksueel op een gegeven moment aanbelde en er voor hem werd opengedaan.

Toen hij binnenkwam eiste hij dat zijn zoon met hem meeging naar huis en werden er beledigende en bedreigende krachttermen door hem rondgeslingerd.

De Surinaamse man heeft in niet mis te verstane bewoordingen aan een ieder daar duidelijk gemaakt dat hij de leefstijl van zijn homokind verafschuwt. Uiteindelijk ging de jongen mee naar zijn huis.

De vader heeft zijn kind in het bijzijn van zijn veel oudere vriend en de gasten duidelijk gemaakt dat indien hij de relatie niet verbreekt, dat verstrekkende consequenties met zich mee zal brengen voor beide homomannen.

Naar verluidt is het niet de eerste keer dat de hater zich mengt in de liefdesrelatie van zijn zoon. Sinds hij erachter kwam dat hij niet heteroseksueel is zorgt hij voor veel dramamomenten.

Foto ter illustratie.