fbpx
FC Barcelona mag niet failliet gaan, zeggen voetbalanalisten

GFC NIEUWS- FC Barcelona mag niet failliet gaan, zeggen voetbalanalisten op de Spaanse televisie. Er moet volgens hen alles in het werk worden gesteld om dat te voorkomen want het zou een enorm verlies zijn voor het voetbal.

De inkomsten van Barça zijn significant gereduceerd door de maatregelen die zijn doorgevoerd om besmettingen met het coronavirus tegen te gaan. Onder meer doordat bij de voetbalwedstrijden geen toeschouwers meer aanwezig mogen zijn. 

De topclub uit Catalonië zegt in de eerste maand van het komend jaar in ernstige financiële nood te komen indien de spelers niet snel akkoord gaan met een forse salarisverlaging. De club kan anders volgens Spaanse media dan niet meer aan haar betalingsverplichtingen voldoen.

Supporters hebben intussen ook hun stem laten horen en vragen via sociale media aan de voorzitter van FC Barcelona, te zoeken naar desnoods onconventionele oplossingen om de topclub te redden van de ondergang.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.