fbpx
Facebook Pagelike Widget

Fatehmohamed: Santoki moet leren van Bouterse

Erak Fatehmohamed(uiterst rechts op de foto) van de NDP kan zich niet terugvinden in opmerkingen van voorzitter Chandrikapersad Santokhi over het beleid dat de regering voert met betrekking tot de aanpak van de criminaliteit en corruptie.

Fatehmohamed vindt de opmerkingen van Santokhi niet terecht en vraagt zich af wat hij gedaan heeft zijn in periode als minister om de toen heersende criminaliteit en corruptie de kop in te drukken.

“Wat is uw bijdrage geweest in het geheel? Bent u al zo snel vergeten of doet u alsof u bent vergeten dat het uw oppositie was die geen bijdrage wilde leveren om te vergaderen in DNA. Derhalve zou u zichzelf moet aanspreken. Vertel ook aan het volk dat u opzettelijk de afgelopen vijf jaar de ontwikkelingen hebt geprobeerd tegen te houden”, merkt de jonge politicus op.

Hij citeert het volgende uit een reactie van Santokhi: “Ik geloof in mijn land, ik geloof in mijn volk, ik geloof in de rechtsstaat Suriname en ik geloof dat rechtvaardigheid moet zegevieren.” Fatehmohamed vindt dat Santokhi tegen beter weten in ongenuanceerde uitspraken doet en roept hem op een klacht bij de procureur-generaal te deponeren als hij bewijzen heeft over corruptie binnen de regering.

Fatehmohamed: “Verder zou ik u aanbevelen om van de voorzitter van de NDP, D.D. Bouterse, te leren hoe u oplossingsgericht moet denken en werken”.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.