fbpx
Familielid ingesloten voor diefstal tijdens familiebezoek

GFC NIEUWS- De 26-jarige Ira V. is onlangs aangehouden en in verzekering gesteld door de politie van Flora voor diefstal.

Ira heeft in de maand juni een “game box” en een televisietoestel uit het huis van een familielid gestolen. Hij was enige tijd op bezoek bij dat familielid.

Op een onbewaakt moment lukte het hem de apparaten uit het huis te stelen. Hij stopte die vervolgens in zijn auto en reed weg.

Met behulp van camerabeelden is het de politie gelukt oplossing te brengen in deze diefstal. De game box is in het bezit van Ira aangetroffen en in beslag genomen. Hij beweert dat hij het televisietoestel ergens in een goot heeft weggegooid.

De politie is nog bezig met het onderzoek, omdat het vermoeden bestaat dat Ira de gestolen televisie aan iemand heeft gegeven of verkocht.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.