Familiedrama: vader vermoordt zijn 3 kinderen in wraakactie na heftige ruzie met zijn vrouw

GFC NIEUWSREDACTIE- Een vader wordt beschuldigd van het op brute wijze vermoorden van zijn drie jonge kinderen na een heftige ruzie met zijn vrouw.

De verdachte, Luis Alfredo, zou zijn zoons van drie, zeven en acht jaar in het weekend hebben doodgeslagen in hun huis in de centraal Mexicaanse stad Hidalgo, meldden diverse media.

De jonge vader had eerder regelmatig foto’s van de kinderen op Facebook gepost, waaronder een waarin hij schreef “Het beste deel van mijn leven”.

Volgens de politie had de 26-jarige alle drie kinderen op het terrein in Mineral de la Reforma vermoord en vervolgens zijn vader gebeld om hem te vertellen wat hij had gedaan, voordat hij op de vlucht sloeg naar de staat Baja California, in het noordwesten van Mexico.

Hij hoopte zich schuil te houden in de stad Tijuana nabij de grens met de VS. De vader van de verdachte belde naar verluidt de autoriteiten om hen te waarschuwen voor wat zijn zoon had gedaan. Toen de hulpdiensten bij het pand aankwam, vonden ze drie levenloze lichamen.

Foto: Newsflash

Overige berichten