fbpx
Moeder en meisje van ongeveer 7 jaar slapen buiten op trap bij Chinese winkel in Paramaribo -Noord

GFC NIEUWS- “Het is een familiedrama! Dit moet vandaag nog worden opgelost”, zeggen zeer verontruste bewoners van Paramaribo- Noord aan GFC Nieuws. Een meisje van ongeveer zeven jaar oud slaapt al een paar dagen samen met haar moeder op een trap van een verwaarloosde Chinese winkel die niet meer open gaat.

Er is vandaag met spoed contact opgenomen met Louis Vismale van Stichting 1 voor 12 en de kwestie is aan hem voorgelegd. Hij heeft beloofd zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Volgens informatie gaat het om een vrij jonge Spaanssprekende moeder. Er is geprobeerd met het meisje te communiceren, echter zonder succes.

Het kind zou vrijwel de hele dag alleen gelaten worden, terwijl de moeder weg is om kennelijk eten en geld te vergaren. Opvallend is dat ze in een babywagen moet slapen, terwijl die veel te klein voor haar is.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.