fbpx

Familie vindt brief met as in fles op strand

GFC NIEUWS- Familie Alvarez uit Carballo, Spanje, was aan het genieten bij het strand toen de meisjes plotseling een fles zagen liggen met zand en een briefje erin.
Meteen vroegen ze zich af wat het was en wezen de fles aan hun ouders. Maar toen ze de fles openmaakten en het briefje lazen, beseften ze dat het geen zand was in de fles.
Ze haalden het briefje eruit en beseften dat het zogenaamde zand, geen zand was. “Lieve hemel. Het is een persoon!” riep de moeder.
De moeder vertelt verder: “Toen we de fles openmaakten en het briefje lazen, kwamen we te weten dat het geen zand was. Het waren de assen van een vrouw haar overleden echtgenoot, Jerry Whitt, die twee jaar geleden overleed. Haar echtgenote Mary Whitt uit Kentucky, VS, schreef dat hij hield van reizen en dus had ze hem opgestuurd met een briefje en wat geld voor iemand om de vrouw te bellen als hij ergens was beland.”
de familie besloot Mary op te bellen, de weduwe, en vertelde haar dat hij intussen al Carballo in Spanje was terechtgekomen, ruim 64.000 kilometer verder.
Mary gaf ze toen toestemming om zijn as te strooien in de zee.

BEKIJK OOK
Suriname debuteert op Centraal-Amerikaanse en Caribische bodybuilding- en fitnesskampioenschappen