fbpx

Familie verdronken Braziliaans model: ze sprong niet overboord om puppy’s te redden

De familie van het Braziliaans model, Caroline Bittencourt, dat op 28 april april verdronk, blijft erbij dat hun dochter niet overboord is gesprongen om haar twee puppy’s te redden.

Toen bekend werd dat Bittencourt was overleden, beweerde een goede kennis dat de vrouw tijdens een zware storm in Sao Paulo overboord was gesprongen om haar honden te redden. De kennis zegt die informatie te hebben gehad van de echtgenoot van Bittencourt.

Haar echtgenoot dook haar nog achterna, maar moest alle zeilen bijzetten om zichzelf in veiligheid te brengen. Na drie uren kon de man worden gered.
Een dag daarna werd haar levenloze lichaam van Bittencourt uit het water gehaald.

Het koppel was met een catamaran de wilde golven aan het trotseren. Door een stevige windstoot waaiden de twee hondjes van Bittencourt van het dek, zegt de kennis. In een reflex sprong de 37-jarige vrouw meteen het water in.

BEKIJK OOK
Lijk met handen en voeten vastgebonden aangetroffen in loods

De echtgenoot ontkent dat de vrouw overboord sprong. Ook de familie van de vrouw zegt dat de honden niet aan boord waren. “Het was een ongeluk en helemaal onjuist dat onze dochter overboord sprong. Door een harde wind viel Caroline van het dek. Jorge sprong haar achterna, maar was niet in staat om haar te redden. Hij schreeuwde nog naar haar toe om niet in paniek te raken. Caroline probeerde om terug naar de boot te zwemmen, maar verdween in de diepte”, aldus de familie.

De tortelduifjes waren nog maar enkele maanden in het huwelijksbootje gestapt. Hij heeft haar voor zijn ogen zien verdrinken.