fbpx
Familie van zes met grote huurachterstand uit huis gezet vanwege vele bezoeken aan afhaalrestaurants

GFC NIEUWS- Een koppel en hun vier kinderen zijn dakloos gemaakt door een raad vanwege een grote achterstand aan huur, terwijl ze wel in staat is om wekelijks eten te kopen bij afhaalrestaurants.

Daniel Eyers en zijn 8 maanden zwangere vrouw, Lucrezia Worrell, moesten onder dwang een tijdelijk onderkomen verlaten, beslisten gemeenteraadsleden.

Toen de raad onderzocht waarom het koppel een huurachterstand had, werd ontdekt dat het paar wekelijks ruim 80 – US$ 100 besteedde aan junk food.

Daniel, 32, zegt dat hij niet kan werken, omdat hij de kinderen, die tussen 2- 5 jaar oud zijn, naar school brengt en moet Lucrezia, 27, binnenkort bevallen.

Maar de werkloze vader, die zegt Indisch en Chinees eten zijn favorieten zijn, beweert dat hij zijn huurachterstanden altijd betaalt.

Hij zegt: “We houden ervan om onze kinderen wekelijks te verrassen met eten van buiten. Ze krijgen gewoonlijk niet veel, dus is dit een mooie manier om ze te verrassen.”

Meer

Minder rimpels door groenten en fruit

Een gezonde voeding helpt rimpels te voorkomen. Maar enkel bij vrouwen. En alleen als ze geen wijn drinken, schrijft gezondheid.be. Vrouwen die geen rimpels willen,…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Minder rimpels door groenten en fruit

Een gezonde voeding helpt rimpels te voorkomen. Maar enkel bij vrouwen. En alleen als ze geen wijn drinken, schrijft gezondheid.be. Vrouwen die geen rimpels willen,…

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…