fbpx
Familie valt begrafenisondernemer aan nadat die kist opende van zoon die bedekt is met maden

GFC NIEUWS- Boze familieleden in Pretoria, Zuid-Afrika, hebben een begrafenisondernemer aangevallen, nadat die ze het lijk van hun geliefde toonde dat bedekt was met maden.

Oupa Ngobeni was gedurende vier dagen in een mortuarium in Pretoria, voordat het lijk begraven zou worden.

De familie vroeg aan begrafenisondernemer Solly Khoza om de kist te open, hetgeen hij in eerste instantie weigerde.
Toen hij na lang aandringen de kist opende, ontdekten familieleden het ontbindend lichaam van Oupa dat onder de maden zat.

Aan lokale media zegt Solly dat leden van de familie hem hebben aangevallen na de ontdekking, omdat zij hem kwalijk namen dat hij het lijk heeft laten verrotten.

De familie eist duidelijkheid van de begrafenisondernemer. Solly ontkent dat hij het lijk niet goed heeft behandeld, maar is desondanks bereid om de familie op een of andere wijze te compenseren.

Hij beweert dat de overledene – die zelfmoord pleegde – leed aan diabetes en was dat de reden waarom het lijk tot ontbinding overging. Zijn benen zouden geamputeerd moeten worden, maar de familie zou dat hebben nagelaten.

De weduwe beweert dat haar overleden echtgenoot geen maden aan zijn benen had toen hij naar het mortuarium werd gebracht. “Wat ons is overkomen bij de begrafenis is een schande voor de familie,” uitten familieleden zich.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.