fbpx
Familie doodgereden 5-jarige Jashweer: hoe gaan wij verder zonder jou?

GFC NIEUWS- Familieleden van de 5-jarige Jashweer die donderdag werd doodgereden door een voertuig zijn in diepe rouw gedompeld.

“Hoe gaan we verder zonder jou,” vroeg een diepbedroefde familielid van het jongetje op social media.

Het jongetje werd donderdag dood binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Hij werd rond 12.15 uur aangereden toen hij overstak aan de Helena Christinaweg. Het kindje werd door de ouders per eigen gelegenheid vervoerd naar de SEH.

De 41-jarige bestuurder verklaarde dat het kind van rechts naar links, bekeken vanuit de rijrichting van de bestuurder, overstak. Hij heeft nog geprobeerd om te remmen, maar heeft het kind toch aangereden. Volgens de politie was er een flinke remspoor waar te nemen.

De man is wel in het bezit van een geldig rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…