fbpx

Faizel Boesia en Fabian Darnoud ontvlucht uit cellenhuis Nieuwe Haven

Faizel Boesia (31) en Fabian Darnoud (30) zijn zondagochtend uit het cellenhuis van Nieuwe Haven ontvlucht. Dit laat het KPS vandaag weten in een opsporingsbericht.

De arrestanten zagen kans twee spijlen van een raam in de gang aan de straatzijde van het cellenhuis door te zagen. Via de ontstane opening kropen ze naar buiten en zakten met een touw naar beneden.

Boesia was ingesloten op verdenking van het plegen van de misdrijven moord, poging doodslag, diefstal door middel van geweldpleging en zware mishandeling met voorbedachten rade de dood ten gevolge hebbende en overtreding van de vuurwapenwet.

Boesia is geboren op 5 december 1986 te Marowijne en heeft gewoond aan de Soerdjbalistraat in het district Wanica.

Darnoud was ingesloten op verdenking van het plegen van de misdrijven diefstal door middel van geweldpleging en overtreding van de vuurwapenwet.

Darnoud heeft gewoond aan de Tonkastraat te Paramaribo. Zijn geboortedatum is 17 november 1987.

Aan de opsporing van de twee ontvluchte arrestanten wordt gewerkt. Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze arrestanten wordt verzocht om contact te maken met het politie ressort Nieuwe Haven op de telefoonnummers, 403101, 404664 de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.(GFC)

Overige berichten