fbpx

Facebook verwijdert valse berichten Fáya Pepré Nieuws

GFC NIEUWS- Naar aanleiding van een klacht van de VHP heeft Facebook berichten met valse e-mails verwijderd van de pagina van Fáya Pepré Nieuws.

Het gaat volgens de VHP om gefabriceerde e-mails tussen twee VHP-DNA-leden. Het bericht bevatte racistisch taalgebruik, dat bedoeld was om de VHP in een kwaad daglicht te plaatsen en verdeeldheid te zaaien.

“De aan de NDP-gelieerde Fáya Pepré Nieuws heeft als reputatie dat zij met ‘fake nieuws’ racisme en haat aanwakkert. Dit puur om verdeeldheid te zaaien. Het was niet de eerste keer voor Fáya Pepré Nieuws. Met valse accounts en vals nieuws probeert zij de enorme terugval van de NDP te verhullen. Dit overigens tevergeefs,” haalt de VHP aan.

BEKIJK OOK
VHP-hoofdbestuurslid Baldew doneert SRD 23.000 voor renovatie RGF-poli

“Met het ingrijpen van Facebook is de NDP wederom ontmaskerd als onbetrouwbaar.” De VHP roept eenieder op die dergelijke a-nationalistische berichten ziet te melden en daarover een klacht in te dienen bij Facebook.

De VHP spreekt de hoop uit dat alle partijen de komende campagne op een integere manier zullen voeren. Waar dit niet het geval is, zal de VHP niet schromen om gebruik te maken van alle beschikbare juridische middelen.