fbpx

F.R.E.S.H. project: “Gi koni, nanga lobi”

GFC NIEUWS- De Rotaract club of F.R.E.S.H voert het project “Gi Koni Nanga Lobi” uit.
De Rotaract club of F.R.E.S.H is een dochtersorganisatie van de Rotary, bestaande uit young professionals in de leeftijdscategorie van 18 tot 30 jaar, die zich reeds 10 jaar dienstbaar stelt voor de gemeenschap. “Onze dienstbaarheid uiten wij middels het organiseren van projecten die de Surinaamse én internationale gemeenschap ten goede komen,” laat de organisatie optekenen.
Met ingang van het nieuw schooljaar heeft de organisatie gemeend om hele leuke en educatieve activiteiten te organiseren voor jongeren die woonachtig zijn in Coronie. “Deze groep is een vaak vergeten groep. Wij zijn van mening dat ook in hen geïnvesteerd moet worden, opdat zij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Suriname en hun district.”
Het doel van dit project is daarom om de jongeren te motiveren en belangrijke vaardigheden bij te brengen voor hun verdere ontwikkeling. Er zullen verschillende sessies verzorgd worden over onder meer ondernemerschap door gerenommeerde trainers. Dit alles zal geschieden op 28 november in het Multicultureel Centrum in Coronie.
In totaal hebben 24 jongeren, bestaande uit jonge dames en heren zich opgegeven. De leeftijdsgroep varieёrt tussen 17 en 25 jaar.

BEKIJK OOK
Vermoedelijke autodief op de vlucht doodgeschoten