fbpx

Extra ambulance voor ’s Lands Hospitaal

GFC NIEUWS- Het ‘s Lands Hospitaal beschikt nu over een extra ambulance.
Het wagenpark bestaat nu onder andere uit twee ambulances. De tweede ambulance was een rolstoelbus, maar is zodanig aangepast en ingericht dat het nu ook ruimte biedt om zieken te vervoeren onder de dezelfde conditie en met dezelfde hulpapparatuur.
Om het ook als ambulance bevoegd te laten deelnemen aan het openbare verkeer, moest het uiterlijke ook worden aangepast. Daar vond het ziekenhuis een donor aan in het digitale reclame ontwerpbureau Pro Grafx van directeur Marlon Cotino.
De waarnemend chef van de Transportdienst, Rodney Tjon A Man, is er trots op dat de ondernemer ingegaan is op het verzoek voor de uiterlijke verzorging van het transportmiddel.
Cotino die bij de overdracht van het voertuig op dinsdag 14 juli 2020 met zijn echtgenote Jimeniz aanwezig was, is blij dat hij een bijdrage heeft kunnen leveren aan het verlichten van de nood van ‘s Lands Hospitaal en de doelgroep van het aangepaste vervoermiddel. Namens het ziekenhuis bedankte de medisch directeur, Soenita Nannan Panday-Gopisingh, voor de geste die ongeveer US$ 5.000,- bedraagt.

OOK INTERESSANT
Postverzender aangehouden door Narcotica Brigade