fbpx

Excentrieke Britse aristocraat (72) zoekt jonge vrouw/huishoudster om erfgenaam te baren

De 72-jarige excentrieke Britse miljonair en aristocraat Sir Benjamin Slade is op zoek naar een vrouw die zijn erfgenaam wil baren. De man, een verre nazaat van de oude koning Charles II, heeft een lijst bizarre eisen waar zijn ‘toekomstige’ aan moet voldoen, maar hoopt door zijn kredietkaart in de strijd te gooien, toch een jongere vrouw te kunnen strikken. De man deed zijn verhaal aan de verblufte presentatoren van Good Morning Britain.

Al een jaar geleden begon de Britse miljonair en aristocraat, die in een groot dertiende-eeuws kasteel in de buurt van Somerset woont, zijn zoektocht naar een jongere partner.

BEKIJK OOK  Twee suspecte gevallen van apenpokken in Frans-Guyana

De vrouw in kwestie hoeft niet per se op Slade te vallen en mag best lesbisch zijn. Wél moet ze haar mannetje kunnen staan op de schietbaan én naast haar rijbewijs beschikken over een pilootlicentie om met helikopters te mogen vliegen. Bovendien moet ze dus bereid zijn om een erfgenaam te produceren. De laatste keiharde voorwaarde is dan ook haar leeftijd: die moet tussen de dertig en veertig jaar zijn, de ‘vruchtbare jaren’, volgens Slade.