fbpx

Examenbureau ontvangt apparatuur van VSH United

In verband met hun 60-jarig bestaan heeft de Verenigde Surinaamse Holding Maatschappij (VSH) een multifunctionele Canon kopieermachine gedoneerd aan het Examenbureau van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap & Cultuur (MinOWC). Minister Lilian Ferrier die dit geschenk in ontvangst mocht nemen, gaf aan dat deze bijdrage vanuit het bedrijfsleven van enorme waarde is voor het ministerie.

“Deze donatie komt letterlijk uit de hemel vallen. Het is heel belangrijk dat het bedrijfsleven ook haar bijdrage levert aan verschillende projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van ons land,” aldus de minister. Samenwerking tussen het bedrijfsleven en de overheid is daarom van groot belang. Zij benadrukt verder de duurzaamheid en is de mening toegedaan dat wij moeten leren om anders om te gaan met onze verantwoordelijkheid en dat er de komende jaren zich geen problemen mogen voordoen als het gaat om het kopiëren en afdrukken van examenwerk.

Malini Ramsundersingh, voorzitter van de VSH Community Fund, die volledig gefinancierd wordt door alle bedrijven die deel uitmaken van de VSH Holding, gaf aan dat zij de noodzaak van deze donatie inzag nadat ze te horen kregen dat het Examenbureau dat zorg draagt voor het kopiëren van examenwerk, te maken had met minder dan optimaal functionerende apparatuur. Het VSH Community Fund heeft als doel duurzame gemeenschapsprojecten te sponsoren.

BEKIJK OOK
Totscha-schakers doen mee online Blitz Internationaal toernooi

VSH is al jaren de officiële vertegenwoordiger van Canon office equipment in Suriname en het leek een heel goed project om juist met haar 60-jarig bestaan een donatie te doen gericht op de jeugd. Met deze geste wordt een bijdrage geleverd aan de motivatie van de studerenden in ons land. Om de continuïteit te garanderen biedt VSH ook een servicecontract voor het eerste jaar en twaalf inkt toners als onderdeel van deze donatie aan.(GFC)