Ex-vriend verwondt ex-vriendin en bijt haar nieuwe vriend

Widjaikumar B. is door de politie in verzekering gesteld voor zware mishandeling.

De politie van het ressort Santo Boma trof op dinsdag 15 januari tijdens surveillance een voertuig aan in de Mopentiboweg. Het voertuig stond langs de weg geparkeerd. Een portier stond open en was er gevaar voor het overig verkeer.

De wetsdienaren stopten om de bestuurder aan te spreken en zagen een vrouw in het voertuig zitten met een verwonding in haar linker handpalm.

Onderzoek wees uit dat kort voordat de politie ter plaatse verscheen er een vechtpartij was uitgebroken tussen de 23-jarige vrouw, haar ex-vriend, de 32-jarige Widjaikumar B., en haar huidige vriend.

Op die bewuste dinsdag ging ze zoals afgesproken thuis bij Widjaikumar om hun tweejarige zoon voor hem te brengen. Zij was in gezelschap van haar huidige vriend. Dat viel niet in goede aarde bij Widjaikumar wat erin resulteerde dat er een woordenwisseling ontstond tussen haar en Widjaikumar.

Op een gegeven moment haalde Widjaikumar een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij de vrouw een verwonding toebracht. Haar vriend schoot haar te hulp en raakte in een worsteling met Widjaikumar.

Tijdens die worsteling werd haar vriend door Widjaikumar in zijn zij gebeden en wel zodanig dat hij medisch behandeld moest worden. De vrouw moest ook medisch behandeld worden.

Overige berichten