fbpx
Ex-verpleger praat over ‘vampier moordenaar’ die bloed vermoorde vrouw dronk

GFC NIEUWS- Een ex- psychiatrische verpleegkundige bij een gevangenis heeft in zijn jongste boek getailleerde informatie verschaft over een sadistische moordenaar die het bloed van een oudere buurvrouw dronk.

Moordenaar Mathew Hardman verwijderde het hart van de 90-jarige Mabel Leyshon nadat hij haar 22 keer stak in haar woning in in Anglesey (Wales) in 2001. De jongen was toen slechts 17 jaar.

Hardman was een van de wreedste criminelen die Chris Kinealy, 67, heeft behandeld in de Categorie B Altcourse gevangenis.

Chris zegt dat hij Hardman nooit zal vergeten.

Chris vertelt: “Ik zat in mijn kantoortje. Een 17-jarige jongen met blond haar en blauwe ogen kwam de binnen kamer en vroeg ik als de dokter was.”

“Ik zei dat ik een psychiater was en vroeg hoe hij zich voelde?”

“Hij reageerde met een brede grijns op zijn gezicht dat dit het meest spannende was dat hij had meegemaakt.”

“Deze jongen heeft een oude vrouw doodgestoken en haar ingewanden uitgerukt. Hij wikkelde haar hart in krant en dronk haar bloed, met de bedoeling dat hij zou veranderen in een vampier en eeuwig zou leven.”

Hardman, die een levenslange gevangenisstraf kreeg, heeft nooit spijt betuigd.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…