fbpx
Facebook Pagelike Widget

Ex steelt intieme video van vrouw en plaats die op Pornhub

GFC NIEUWS- Een vrouw vertelt hoe ze suïcidaal werd, nadat haar ex-vriend een intieme video-opname stal en die plaatste op Pornhub, de grootste sekswebsite.

Tom Horwood, 33, uit Engeland deelde ook haar juiste naam, haar woon- en werkadres met duizenden andere gekken op het internet.

De stalker maakte een vals Twitter-account met haar naam en claimde hoe ze fantaseerde om verkracht te worden.

Het 29-jarig slachtoffer zegt: “Het was afschuwelijk. Er waren mensen op Twitter die screenshots van foto’s deelden waar zij een treinticket kochten en zeiden dat ze onderweg waren om mij te verkrachten. Ik wilde zelfmoord plegen. Hoe kan iemand waar ik eens van hield mij dit aandoen?”

De vrouw vertelt dat ze voor de relatie met haar ex een korte video had opgenomen voor een persoon met wie ze eerder een relatie had, maar Horwood downloadde het zonder haar medeweten van haar laptop.

Enkele jaren nadat ze uit elkaar gingen, plaatste hij de video online.

De vrouw kwam erachter, nadat een vreemde man contact met haar maakte.

“Ik verloor mijn baan en moest verhuizen, omdat ik bang was dat ik verkracht zou worden. Eenieder wist waar ik woonde en waar ik werkte. Ik was bang om op straat te gaan”, vertelt ze.

Door tussenkomst van de politie werd de video offline gehaald.

Horwood is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 22 maanden.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…