fbpx
Ex-prof bodybuilder stuurt dubbelganger om theorie-examen rijschool te maken

GFC NIEUWS- Een ex-prof bodybuilder voor het theorie-examen in Engeland heeft vergeefs geprobeerd fraude te plegen door een lookalike naar het examen te sturen.

Amir Lorzadeh, 38, verliet in 2016 Iran en vestigde zich in Engeland. Nadat hij tot twee keer toe faalde voor een theorie-examen, schreef hij zich in bij de een andere rijschool.

De medewerkers van de rijschool Redditch betrapten de dubbelganger na een controle van het identiteitsbewijs. Zowel de kandidaat als de lookalike hebben een gevangenisstraf van 11 maanden gekregen.

Op videobeelden is ook te zien hoe Amir een Bluetooth earpiece bevestigde in de headphones die in staat was om de Engelse test te vertalen.

De fraude vond plaats op 25 november 2019. Medewerkers van de rijschool worden onder meer getraind op documentherkenning en look-alikes. Aangezien het gezicht van de dubbelganger niet voldoende overeen kwam met dat op het identiteitsbewijs, hebben de medewerkers de politie gebeld.

Amir probeerde op deze manier te slagen voor het examen, omdat hij de Engelse taal onvoldoende machtig was.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.