fbpx
Ex-minister LVV Setrowidjojo stapt naar de rechter

Hendrik Setrowidjojo, ex-minister van Landbouw Veeteelt en Visserij(LVV) overweegt de gang naar de rechter. De ex-bewindsman zegt 13 maanden lang geen salaris te hebben ontvangen.

Zijn resolutie wordt maar niet getekend.

PL-leider Paul Somohardjo zegt dat dit een bewuste set is vanuit de NDP om toppers van zijn partij, die deel hebben uitgemaakt van de regering, in een financieelzwakke positie te manoeuvreren, waardoor zij zullen zwichten en zich uiteindelijk aansluiten bij de paarse partij.

Setrowidjojo is bezig met zijn advocaat en zal hij binnenkort een zaak tegen de Staat aanhangig maken. “De man is nu helemaal afhankelijk van zijn vrouw. Hij heeft al 13 maanden geen salaris ontvangen”, aldus Somohardjo.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…