Ex-minister Felisi treedt toe tot de NPS

Michael Felisi, oud BEP’er en ex-minister van Regionale Ontwikkeling (RO) is sinds kort NPS’er.

Felisi sprak vandaag in het programma ABC Actueel over zijn stap om de BEP te verlaten. Voorafgaand aan zijn besluit om zich aan te sluiten bij de groene partij zijn diverse gesprekken gevoerd met verschillende politieke partijen.

Uiteindelijk viel het besluit op de NPS, die naar zijn zeggen de economie van het land heeft opgekrikt. Hij gaat voor een goed en beter Suriname. Hij zal niet meewerken aan een populistisch beleid.

Felisi besloot de partij waarvan hij eerder lid was te verlaten, omdat het vertrouwen door een aantal zaken was geschaad. Eén van de zaken die het meest ergert, is dat de BEP deel uitmaakt van een coalitie die werkt aan verpaupering van het land.

Belangrijke nationale vraagstukken zoals criminaliteit, de economie en gezondheid worden niet aangekaart door de BEP-vertegenwoordiging in De Nationale Assemblee, vindt hij.

Felisi zal ook invulling geven aan het schrijven van het campagneplan van de NPS en het zo goed mogelijk overbrengen van de goed bedoelde boodschap van de groene partij om het land naar hogere hoogten te brengen.

Overige berichten