fbpx

Esther Stichting kan broodleverancier niet betalen, 1 voor 12 levert nu gratis brood

GFC NIEUWS- 1 voor 12-directeur Louis Vismale heeft naar aanleiding van een verzoek van de Esther Stichting direct ingespeeld op hun noodkreet.
Door interne problemen kan de stichting hun broodleverancier niet betalen en is de levering van brood niet verzekerd. Waarnemend directeur van de Esther Stichting heeft daarom een verzoek gericht aan 1 voor 12 om brood te leveren.
Vismale geeft aan dat er voor onbepaalde tijd brood, gratis geleverd zal worden aan de Esther Stichting. 1 voor 12 beschikt over een eigen bakkerij.
De waarnemend directeur zegt dat zij aan handen en voeten gebonden is, omdat één de tekeningsbevoegdheden nog bij de vorige directeur is en dat is men ook niet in staat de betalingen te doen. Dihalu-Deel deelt mee dat zij de stichting met een schuld van tot nog toe SRD 81.000 heeft overgenomen.
Vismale vindt het triest dat er op zo een manier gesold wordt met seniorenburgers. Hij geeft aan dat de bewoners van het tehuis niets te maken hebben met interne problemen. Hij hoopt dat dit zich niet meer herhaalt.

BEKIJK OOK
Santokhi vanuit de VS: de wisselkoersen baren mij ernstige zorgen