fbpx
Errol Abrahams potentiele ministerskandidaat Minov Kabinet Bouterse 2

Hoewel Suriname pas op 25 mei 2015 naar de stembus gaat, wordt er druk binnen de NDP – top gesproken over de invulling van de ministersposten bij een tweede termijn. Zo zijn er geruchten over Errol Abrahams als nieuwe minister van Onderwijs en Volksontwikkeling(Minov).

Errol Abrahams is de broer van ex-minister Ramon Abrahams.

Volgens onze informatie wordt er gezocht naar een ‘zware kaliber’, een met veel ervaring, voor de ministerpost. Het zou misschien Errol Abrahams kunnen worden, al zijn dit echt speculaties.

Abrahams is onderwijsexpert.

Het besluit is nog niet genomen, want de huidige minister van Onderwijs Ashwin Adhin gaat voor nog een termijn als minister op het departement.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…