fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Er is op hondsbrutale wijze gefraudeerd op Binnenlandse Zaken, zegt insider

GFC NIEUWS ONDERZOEKSREDACTIE- Er is op brutale wijze en op grote schaal gefraudeerd door medewerkers die in het vorige kabinet actief waren op het Surinaamse ministerie van Binnenlandse Zaken.

FATOFFAD1 | GFCGFC Nieuws verneemt van een ingewijde dat een hoge in de gemeenschap bekende ambtenaar, onder meer cijfers heeft veranderd bij de aankoop van voertuigen. Volgens haar zijn er komma’s achter de nullen opgeschoven om zo aankoopbedragen te manipuleren.

“Het is vreselijk hoe er gefraudeerd is, zo openlijk en hondsbrutaal. De persoon in kwestie heeft niet eens zijn best gedaan om de fraudehandelingen een beetje te maskeren. Ik heb er geen woorden voor”, aldus de verbouwereerde klokkenluider tegenover GFC.

OOK INTERESSANT
Nog meer gevaarlijke chemicaliën behalve cyanide en kwik gebruikt in Suriname

Intussen heeft de nieuwe leiding van het ministerie verschillende bewijsstukken overgedragen aan een presidentiële commissie om de zaken verder uit te zoeken en mogelijke gerechtelijke stappen te ondernemen.