fbpx
Er is een goede kans dat je koffie vermalen kakkerlakken bevat

GFC NIEUWS- Sommige mensen kunnen hun dag niet starten zonder koffie, maar een heleboel mensen zullen waarschijnlijk hun koffiegewoonte aan een kant zetten na het lezen van dit artikel.

De meesten van ons die zich geen koffieshop-achtige machine kunnen veroorloven om hele bonen te verwerken, schaffen grote blikken of pakken vooraf gemalen koffiebonen aan die weken meegaan.

Een aantal mensen ontwikkelt een allergische reactie na het gebruik van deze type koffie. Het lijkt misschien onschuldig, maar is dat zo?

Verkeerd. De reden waarom ze een allergische reactie ervaren, zal je kippenvel geven.

Dat komt, omdat als je koffie drinkt die gemaakt is van vooraf gemalen bonen, is er een grote kans dat je ook vermalen kakkerlakken drinkt.

Professor Douglas Emlen van de University of Montana deed onderzoek naar vermalen koffiebonen nadat ze last kreeg van allergie.

Uit zijn bevindingen bleek dat voorgemalen koffie wordt verwerkt uit enorme voorraad stapels die besmet raken met kakkerlakken.

Hij legde uit dat er weinig kan worden gedaan om de wezens uit te filteren, waardoor ze allemaal samen met de bonen worden gemalen. Voel je je al ziek? Hier is iets meer.

Volgens Amerikaanse standaarden mogen koffiebonen maar liefst 10 procent insectenvuil en insecten bevatten.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…