fbpx
Ephraimzegen twee NPS-kernen rijker

De Nationale Partij Suriname (NPS) hield vrijdag een bijeenkomst in Ephraimzegen en heeft twee kernen geïnstalleerd.

Patricia Etnel van het hoofdbestuur haalde aan dat de partij de verkiezingen moet winnen. Ze verzekerde haar gehoor dat de NPS scholing belangrijk vindt en dat ouders hun kinderen verzorgen. Etnel drukte de bewoners op het hart een goed voorbeeld te zijn voor anderen.

De ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo gaf aan dat NPS “wan set a kondre, fu ala sma kan fen wan bun wroko”. “De mensen die nu het land besturen, doen geen goede job”, benadrukte Pawiroredjo.

Voorzitter Gregory Rusland motiveerde de aanwezigen om de boodschap van de NPS naar stad en district te brengen, zodat eenieder op de partij kan stemmen op 25 mei 2020.

“De partij kan het leven verlichten en voor ontwikkeling zorgen. Toen wij aan de macht waren, was er genoeg geld om alles te doen. NPS kan set a kondre baka”, aldus Rusland.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.