fbpx
Enthousiaste bedrijven tijdens teach- inn Bouw en Woonbeurs

De 5e jubileumeditie van de grote Bouw en Woonbeurs staat voor de deur. Deze jaarlijks terugkerende beurs zal plaatsvinden op vrijdag 31 juli – woensdag 5 augustus 2015.

Het bezoekersaantal was vorig jaar op minstens 17.000 bezoekers, en dit jaar verwachten wij weer een bijzondere groei. Het Flamboyant park beurscomplex is zonder enige oproep aan exposanten volledig gevuld met aanmeldingen voor deelname.

In verband met het vijfjarig bestaan van deze beurs heeft de Stichting Welzorg Suriname ook een sociaal karakter gegeven aan de jubileumviering. Dit houdt in dat vanaf 1 mei 2015 diverse tehuizen zich mochten opgeven bij de stichting voor dringende renovatie – en verbouwingswerkzaamheden.

De Stichting zal hieruit enkelen selecteren en met behulp van de exposanten van de beurs een helpende hand bieden aan deze tehuizen, door de renovatiewerkzaamheden gratis voor te verrichten.

Ongeveer 80 bedrijven doen dit jaar mee. Bedrijven uit alle delen van de bouw- en woonwereld zijn vertegenwoordigd. Vanaf de financiering van een huis, het maken van een ontwerp en bouwtekening, een aannemer zoeken, het bouwen en inrichten, alle factoren die een rol spelen zijn onder 1 dak te vinden op de bouw en woonbeurs.

Opvallend is volgens de organisatie dat het aanbod op het gebied van woninginrichting recent gegroeid is en de nieuwe bedrijven in deze branche ook zijn vertegenwoordigd. Tijdens de teach-inn zijn veelal de technische en logistieke zaken besproken die bij de voorbereidingen horen. Wat dat betreft is er jaarlijks voorruitgang te merken in de organisatie van deze beurs, en worden alle opmerkingen van deelnemende bedrijven meegenomen ter verbetering van de algehele opzet.

Het personeel van de deelnemende bedrijven van deze beurs is ook dit jaar weer getraind door een gecertificeerde trainer op het gebied van communicatievaardigheden, klantvriendelijkheid en verkooptechnieken. Bij deze jubileumeditie van de beurs zal de bouw – en woonbedrijven gids gelanceerd worden waarin alle desbetreffende bedrijven makkelijk bij elkaar te vinden zijn.

De exposanten zijn enthousiast aan het voorbereiden en zullen dit jaar groots uitpakken voor de jubileumeditie, en beloven een flitsende verschijning met aantrekkelijke beursacties.

Meer nieuws

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…

Lions biedt gratis diabetestest aan

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central is met ondersteuning van haar moederclub Lions Club International gestart met een diabetesproject om het bewustzijn over de gevaren…