fbpx
Facebook Pagelike Widget

Enorme belangstelling voor 16e editie Kinderboekenfestival

De 16e editie van het Kinderboekenfestival in Paramaribo is onder grote belangstelling van start gegaan op het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken.

Het festival met als thema “ Groeien” telt in totaal 100 stands.

Deborah Knel van de OS Hocky 2 zegt dat zij met de laagbouw het festival hebben bezocht. Het festival is heel leerrijk omdat er veel meer te halen valt dan slechts een boek kopen.

Sabrina Hiwatt van de St. Ferdinandschool uit het district Para was aanwezig met ruim 60 leerlingen. “ Het is een afstand maar in Paramaribo hebben ze veel meer activiteiten voor kinderen van de bovenbouw”, zegt ze.

In april zullen de leerlingen van de onderbouw het festival in het district Wanica bezoeken.”

Juffrouw Hiwat is ingenomen met de aanwezigheid van de DSB en Godo. Aan de kinderen wordt het nut van sparen bijgebracht door vertegenwoordigers van die instellingen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.