fbpx
Facebook Pagelike Widget

‘Engelse mannen bereid om seks op te geven voor perfecte baard’

GFC NIEUWS- Een nieuwe studie in Engeland toont aan dat mannen – zeker een vijfde deel van de ondervraagden – bereid zijn om een jaar seks voor een jaar op te geven voor een perfecte baard.

Tijdens de studie deelden 2000 participanten hun inzichten over gezichtshaar en wat zij concreet zouden doen voor een perfecte baard.

Ruim 40% van de mannelijke participanten zijn bereid een nacht in de cel door te brengen voor beter gezichtshaar, terwijl dezelfde proportie koffie voor een jaar zou kunnen opgeven.

18% is bereid het hoofdhaar te scheren voor de perfecte baard.

Het onderzoek wees ook uit dat mannen meer lijken te geven om hun gezichtshaar dan vrouwen.
73% van de mannen vindt dat hun baard ze aantrekkelijker maakt.

Terwijl het verlangen naar een perfecte baard toeneemt, wees een recente studie in Zwitserland uit dat het hebben van gezichtshaar kan zorgen voor schadelijke bijeffecten.

Uit de analyse bleek dat een groot aantal mannen gevaarlijke ziektekiemen droeg in hun baard die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…