fbpx

Emotionele hereniging dochter en ouders 30 jaar nadat ze werd ontvoerd en verkocht

GFC NIEUWS- Een vrouw barstte in tranen uit toen ze werd herenigd met haar ouders 30 jaren nadat ze werd ontvoerd en verkocht aan een ander gezin en een andere naam kreeg.

Op foto’s is de 33-jarige vrouw met haar ouders Tang Weiqi and Tang Shuqin te zien die mekaar voor het eerst omhelsden, nadat ze werd ontvoerd in februari 1989.

De dochter, die nu Wang Shanshan heet, zei: “Mama, ik heb een eeuwigheid naar u gezocht.”

De Tangs vertellen dat hun dochter als bruidsmeisje zou optreden op een huwelijk, maar het meisje was op een gegeven moment nergens te bespreuren.

De aangeslagen ouders zeggen dat ze jarenlang naar hun dochter hebben gezocht. Ze vreesden dat ze haar nooit meer zouden zien en ook niet erachter zouden komen wat zich precies had afgespeeld.

Het koppel uit Sihushan in China werd herenigd met hun dochter na een onderzoek van de politie en de niet-governemenetele organisatie Baobei Huijia (Baby Back Home).

De groep heeft intussen 2.000 vermiste kinderen gevonden sinds 2007.

De hoofdverdachte in de verdwijning van het meisje is de nu 68-jarige Hu die werkte op de boerderij van de familie. De man is echter nooit gepakt door de politie.

BEKIJK OOK
Santokhi roept tijdens gebedsdienst op tot natievorming

Hu was van plan om beide dochters van het koppel te brengen naar huwelijk, maar dat ging niet door.

De moeder vertelt: “Toen ik mijn dochter verloor, leek het alsof de wereld instortte. Ik heb het huis 15 maanden lang niet verlaten. Ik ging door haar kleren en keek de hele dag naar haar foto’s.”

Shanshan werd verkocht aan een familie die haar hadden verteld dat ze was geadopteerd.

Nu 30 jaar later gaven haar adoptieouders toe dat ze haar hadden gekocht.

Shanshan die nu twee kinderen heeft, zegt dat ze een goede band had met haar adoptieouders, maar de status van adoptiekind gaf haar een minderwaardigheidsgevoel en wilde ze altijd haar echte ouders terugvinden.

Ze besloot op zoek te gaan naar ouders toen ze in 2009 een artikel las over een familie die was herenigd, nadat hun kind 20 jaar lang werd vermist.

Het nieuws waarop Shanshan wachtte, kwam afgelopen mei. De autoriteiten en de organisatie hadden haar ouders gevonden.

Drie mannen en een vrouw die als tussenpersoon dienden voor de verkoop van Shanshan zijn door de politie gearresteerd.