Emmy Hart ontvangt Rotary Vocational Excellence Award

GFC NIEUWS- Bij de jaarlijkse Rotary Vocational Excellence Award Ceremony wordt een bijzondere Surinamer onderscheiden die zich binnen zijn of haar beroep uitzonderlijk verdienstelijk heeft geprofileerd in het belang van de Surinaamse gemeenschap.
Deze onderscheiding wordt tijdens een bijzondere joint meeting toegekend door de drie Rotary clubs die actief zijn in Suriname.
Dit jaar zal de onderscheiding worden toegekend aan Emmy Juliette Hart voor haar uitzonderlijke prestaties binnen onze samenleving.
Hart is directeur van stichting RUMAS, een organisatie die werd opgericht op 26 augustus 2009 en jongens tussen 12 en 24 jaar oud begeleidt die achterblijven in hun ontwikkeling of zich onacceptabel gedragen.
De Rotary Vocational Excellence Award werd in 1993 voor het eerst uitgereikt aan een uitverkoren Surinamer als voorbeeld figuur voor komende generaties.
Toen 25 jaar geleden Rotary Past District Governor, Henri Guda, ondersteund door enkele mede fellows, de mening was toegedaan dat het in Suriname tijd was voor een plechtige vorm van erkenning van personen, werd de Rotary Vocational Excellence Award een feit.

Overige berichten