Else Sidoel medewerker van het jaar SVZ

Tijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing onder ruim 700 medewerkers van het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) is Else Sidoel vandaag verkozen tot beste medewerker van het jaar 2018.

Sidoel is sinds 1 november 2016 werkzaam als interieurverzorgster. Zij doet haar werk met passie, liefde en biedt ook graag buiten haar werkzaamheden een helpende hand. Daarmee is deze waardevolle medewerker de terechte winnaar.

Naast Sidoel zijn er ook 12 andere genomineerden (Marcelino Bouterse, Donieve Boyd, Moyentha Zandveld, Harold Sadikan, Kenneth Peroti, Charlton Kedah, Vanessa Martosoewito, Rachel Veldwel, Ronald Wirjabesari, Rita Odit, Kasminten Hardjodikromo en Letitia Zebeda) die potentiële kandidaten waren voor deze felbegeerde titel.

De tweede en derde plaats waren respectievelijk weggelegd voor Rita Odit en Rachel Veldwel.

De uitverkozen medewerker van het jaar is een rolmodel voor alle medewerkers voor het ziekenhuis. Voor het St. Vincentius Ziekenhuis is een medewerker iemand die respectvol met zijn/haar collega’s omgaat, open en flexibel is en goed kan samenwerken.

Daarnaast heeft hij/zij een winnaarsmentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. “Tot slot is ons personeel het kloppende hart dat ons langer dan 100 jaar in stand houdt”, aldus de directie.