Elias spreekt personeel Regionaal Wanica Ziekenhuis toe

GFC NIEUWS- De minister van Volksgezondheid, Antoine Elias, stak het personeel van het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) een hart onder de riem vanwege het veel besproken Covid-19 virus.
Hij deelde het personeel mee dat zij niet angstig hoeven te zijn en de hygiëne en veiligheidsvoorschriften in acht dienen te nemen afkomstig van de specialisten.
“Het belangrijkste waarmee ik jullie wil aanmoedigen is, volg de instructies van de deskundigen”, aldus de bewindsman. Deze toespraak vond plaats in aanwezigheid van de algemeen directeur van RZW, Jason van Genderen en het personeel van RZW.
Verder legde de minister uit wat het Covid-19 virus is en deelde hij het personeel mee dat niet alleen in het RZW Covid-19 patiënten behandeld zullen worden, maar ook in de andere ziekenhuizen.
Er zullen vijftig Cubaanse artsen gehaald worden die zullen meehelpen de aanpak tegen het Covid-19 virus in goede banen te lijden en tot een minimum te beperken. Deze artsen zullen resideren in het Wanica Guesthouse, dat binnen een tijdsbestek van twee weken af zal zijn.
Na de toespraak van de bewindsman werd het personeel in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen indien er onduidelijkheden of bezorgdheden waren.

Overige berichten