fbpx
Facebook Pagelike Widget

Elektriciteitsstoring omgeving Orleanestraat

GFC NIEUWS- Omstreeks 13:18 uur is een elektriciteitsstoring opgetreden in het gebied Orleanestraat als gevolg van een omgevallen transformatormast.

Omstreeks 14:26 uur was een groot deel van het gebied dat verstoken was van elektriciteit wederom onder spanning gebracht, meldt de Energiebedrijven Suriname (EBS).

Het bedrijf doet er alles aan om het storingsgebied verder te verkleinen en te beperken tot de Orleanestraat, Coropinastraat, Matapicastraat, Goninistraat. Deze straten zullen gezien de aard van de storing en de herstelwerkzaamheden, naar verwachting tot ongeveer 04:00 uur in de ochtend verstoken zijn van elektriciteit.

De EBS vraagt begrip van de verbruikers in deze omgeving en doet er alles aan om de elektriciteitsvoorziening zo spoedig mogelijk te normaliseren.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.