fbpx

Eis: lang verborgen geheim van Paul Somohardjo moet openbaar worden gemaakt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er is de afgelopen week weer een discussie ontstaan over het wel of niet openbaar maken van een “lang verborgen geheim” van de Surinaamse toppoliticus en weldoener Salam Paul Somohardjo.

Door een Nederlandse zakenman werd Somohardjo deze week ervan beschuldigd natuurlijke energie opwekkende middelen te gebruiken.

Aan het gebruik van deze voor mannen en vrouwen versterkende natuurmiddelen zoals Tomba, zou hij zijn zeer uitzonderlijke stootkracht, vitaliteit, stamina en jonger uiterlijk te danken hebben.

De businessman en multimiljonair uit NL heeft binnen een Whatsappgroep beweerd dat het onmogelijk is dat Somohardjo op zijn leeftijd, 78 jaar, nog zoveel kracht, doorzettingsvermogen, werklust en nauwelijks rimpels heeft.

“Wij zijn veel jonger dan Paul en aan het einde van de middag al moe. Maar hoe is het dan mogelijk dat hij wel gewoon doorgaat als een 18- jarige jongeman?”

“Alsof hij steeds zoveel vermogen heeft en in plaats van ouder juist jonger wordt. Hij presteert op veel vlakken veel beter dan wij 40- plussers”.

“Hij moet Tomba gebruiken, het kan haast niet anders. Het is op die leeftijd anders onmogelijk om zo goed te presteren”.

“Laat hij zijn lang bewaard geheim nu maar eens openbaar maken”, staat in een van de apps die rondgaat in de kring rondom de politicus.

Een goede vriend van de voormalige DNA- voorzitter die dagelijks in contact met hem staat en van heel veel op de hoogte is, zegt woensdag aan GFC Nieuws dat hij weet dat er al  langere tijd veel vragen zijn en geruchten de ronde doen over de uitzonderlijke veer- en pompkracht en andere ‘magische krachten’ van Somohardjo.

Ook hij heeft de bewuste app die vaker is doorgestuurd ontvangen.

Gemberslank banner e1627579367190 | GFC Nieuws

“De voormalige PPP- voorzitter, nu wijlen Surindra Mungra, heeft zo’n 10 jaar of iets langer geleden zelf gesuggereerd dat de Pertjajah Luhur leider speciaal naar Jakarta, Indonesië, was gevlogen om daar groeihormoon (Growth hormone (GH) te halen en dat te combineren met Tomba”.

BEKIJK OOK
Surinaamse man gebruikt foto's van zijn ex- vriendin op zijn profiel om Hollandse heren te lokken

“Ook Mungra kon niet begrijpen waar Somohardjo zijn bijzondere krachten vandaan haalde”, vertelt de vriend van de politicus.

Hij garandeert echter dat Somohardjo helemaal niets gebruikt, nog nooit.

“Paul gebruikt geen natuurmiddelen of GH om beter te presteren en jong te blijven”.

“Hij loopt elke dag 5 kilometer, doet ook dagelijks aan krachttraining, gaat vaak in de zon voor zijn vitamine D aanmaak, zorgt voor voldoende slaap, rookt niet, eet goed en heeft zichzelf getraind om te kunnen ontspannen”.

“De man is zowel fysiek als mentaal ijzersterk en als je naast hem loopt kun je hem nauwelijks bijbenen. Hij lijkt nooit moe te worden”.

“Zijn testosteron en DHT- niveaus zijn voor zijn leeftijd extreem hoog! Vandaar ook zijn bijzondere drive, spierkracht, potentie, vechtlust, opgewektheid, scherpzinnigheid, empathisch vermogen, groot zelfvertrouwen, angstloosheid, atletisch vermogen en sterke motivatie om steeds beter te presteren”.

“Hij kan hard werken, net als een jongeman, soms zelfs beter, zonder snel moe te worden. Hij is een echte man, geen softie”, aldus de uitleg.

GFC vroeg ook Somohardjo om een reactie op de ophef die steeds ontstaat over zijn bijzondere stootkracht en werkenergie en de beschuldigingen aan zijn adres, als zou hij speciale natuurmiddelen gebruiken.

Hij ontkent ooit iets te hebben ingenomen.

“Er is geen enkel geheim dat ik zou moeten onthullen. Ik ben puur natuur en heb nog nooit iets speciaals genomen. Ik weet wel dat heel veel vrouwen en mannen dat doen”.

“Maar ik heb dat gelukkig nog niet nodig. Als dat zo was zou ik het gewoon eerlijk toegeven. Al mijn krachten heb ik gekregen van de almachtige. En daar maak ik gretig gebruik van”, aldus Paul Somohardjo.