fbpx
Eigenaar automarkt in wanica ingesloten voor oplichting

GFC NIEUWS- De 48-jarige autohandelaar Narindersing B. meer bekend als Narinder door rechercheurs van de afdeling Recherche Regio Midden opgespoord en aangehouden.

Zes benadeelden deden in de maand augustus van dit lopend jaar aangifte tegen Narindersing. Hij is eigenaar van een automarkt in het district Wanica.

Narinder heeft maanden geleden voorschotten op voertuigen ontvangen van de aangevers. Die voertuigen heeft hij nooit geleverd. Toen de klanten het vermoeden kregen dat Narindersingh hun voor de gek hield, deden zij aangifte tegen hem van oplichting en/of verduistering.

Narinder is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Overige benadeelden worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Recherche Regio Midden op de telefoonnummers: 582200 of 582050 vanaf 07.00 tot en met 15.00 uur.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…