fbpx

Eerste Women & ICT Summit

Op woensdag 20 maart vindt de eerste Women & ICT Summit plaats.

De technologie heeft onze manier van leven flink veranderd. Het tempo waarin ‘digitaal’ zich ontwikkeld is moeilijk bij te benen. Maar deze technologische ontwikkelingen bieden ook veel kansen om ons manier van werken en ondernemen te faciliteren, zegt Anuskha Sonai, founder van Digital Talents Academy.

Veel mensen zijn zich er volgens Sonai al bewust van dat zij deze kansen moeten benutten, maar weten nog niet waar ze moeten beginnen en hoe zij de digitale transformatie in hun voordeel kunnen laten werken.

Als bedrijf, startende ondernemer, freelancer of medewerker in een organisatie wil je snel en flexibel kunnen inspelen op brandende kwesties. Dat vraagt om een digitale transformatie: een andere manier van denken en doen, ondersteund door ICT.

BEKIJK OOK
Huidige sociaal-maatschappelijke en financieel-economische situatie baren NPS zorgen

Digitale transformatie duidt een uitdagend nieuw tijdperk aan waarbij techniek en ICT strategische factoren zijn bij het zoeken naar slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

In het kader van Internationale Dag van de Vrouw organiseert Digital Talents Academy de Women & ICT Summit om de vrouwen de extra push te geven die zij nodig hebben om te kunnen excelleren in een digitale wereld.

Deze Summit is tevens de kick-off van de activiteiten van onze Digital Talents Academy.