fbpx
Eerste Virtuele Handelsmissie tussen Suriname en Nederland

GFC NIEUWS- De Eerste Virtuele Handelsmissie in Suriname wordt georganiseerd door CLIP Training & Consultancy NV in samenwerking met Beeworks.

Deze unieke gebeurtenis zal op 19 november plaatsvinden.

Waarom deze Virtuele Handelsmissie?

De relatie tussen Suriname en Nederland is weer sterk aan het opbloeien. De nieuwe regering van Suriname geeft goede betrekkingen met Nederland, prioriteit op haar agenda. Dat is niet onterecht, want bijna een half miljoen Surinamers wonen in Nederland.

De historische band tussen deze 2 landen is onbetwistbaar sterk en het belang hiervan voor Suriname en Nederland is reeds decennia bewezen.

Handelsmissies naar Nederland visa versa, zijn door de jaren niet onbekend, maar vanwege de nu heersende wereld pandemie, haast onmogelijk. Door middel van deze Eerste Virtuele Handelsmissie brengen wij geïnteresseerde Nederlandse en Surinaamse ondernemers met elkaar online in contact via speeches, lezingen, workshops en een uniek matching systeem.

Het doel

Het doel van deze missie is om concreet het zakelijk netwerk tussen beide landen uit te breiden en daadwerkelijk tot zakendoen te komen. Deelname hieraan verhoogd de kansen op succesvol internationaal netwerken.

Deze Eerste Virtuele Handelsmissie is eigenlijk de voorloper op een fysieke missie die zal plaatsvinden in maart 2021 wanneer er hopelijk weer gereisd kan worden. Tot dan, worden de banden warm gehouden middels virtuele follow ups.

Voor wie is de Eerste Virtuele Handelsmissie bestemd?

De Virtuele Handelsmissie is bedoeld voor elke ondernemer in Suriname en Nederland die gevoel heeft voor innovatie en geloofd dat vanwege de virtuele technologie, er geen obstakels meer zijn, om met de rest van de wereld zaken te doen.

Suriname heeft veel te bieden: Grondstoffen, landbouw, overslag (vracht transit), productie, uniek Eco-toerisme, dienstverlening en meer. Nederland biedt eveneens veel voor ondernemers uit Suriname, zoals handel, export, een poort naar Europa.

Het is nu dus juist heel slim om elkaar makkelijk en veilig online te ontmoeten en te praten over de vele mogelijkheden tot samenwerken en versteviging van de zakelijke en historische banden.

Men kan zich registreren vanaf 1 oktober op de website www.handelsmissie.sr.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…