fbpx

Eerste Virtuele Handelsmissie tussen Suriname en Nederland

GFC NIEUWS- De Eerste Virtuele Handelsmissie in Suriname wordt georganiseerd door CLIP Training & Consultancy NV in samenwerking met Beeworks.
Deze unieke gebeurtenis zal op 19 november plaatsvinden.
Waarom deze Virtuele Handelsmissie?
De relatie tussen Suriname en Nederland is weer sterk aan het opbloeien. De nieuwe regering van Suriname geeft goede betrekkingen met Nederland, prioriteit op haar agenda. Dat is niet onterecht, want bijna een half miljoen Surinamers wonen in Nederland. De historische band tussen deze 2 landen is onbetwistbaar sterk en het belang hiervan voor Suriname en Nederland is reeds decennia bewezen.
Handelsmissies naar Nederland visa versa, zijn door de jaren niet onbekend, maar vanwege de nu heersende wereld pandemie, haast onmogelijk.
Door middel van deze Eerste Virtuele Handelsmissie brengen wij geïnteresseerde Nederlandse en Surinaamse ondernemers met elkaar online in contact via speeches, lezingen, workshops en een uniek matching systeem.
Het doel van deze missie is om concreet het zakelijk netwerk tussen beide landen uit te breiden en daadwerkelijk tot zakendoen te komen. Deelname hieraan verhoogd de kansen op succesvol internationaal netwerken.
Deze eerste Virtuele Handelsmissie is eigenlijk de voorloper op een fysieke missie die zal plaatsvinden in maart 2021 wanneer er hopelijk weer gereisd kan worden. Tot dan, worden de banden warm gehouden middels virtuele follow ups.

BEKIJK OOK
Onhygiënische toestanden voor ingang vuilstortplaats Moengo