fbpx
Eerste Virtuele Handelsmissie tussen Suriname en Nederland

GFC NIEUWS- De Eerste Virtuele Handelsmissie in Suriname wordt georganiseerd door CLIP Training & Consultancy NV in samenwerking met Beeworks.

Deze unieke gebeurtenis zal op 19 november plaatsvinden.

Waarom deze Virtuele Handelsmissie?

De relatie tussen Suriname en Nederland is weer sterk aan het opbloeien. De nieuwe regering van Suriname geeft goede betrekkingen met Nederland, prioriteit op haar agenda. Dat is niet onterecht, want bijna een half miljoen Surinamers wonen in Nederland. De historische band tussen deze 2 landen is onbetwistbaar sterk en het belang hiervan voor Suriname en Nederland is reeds decennia bewezen.

Handelsmissies naar Nederland visa versa, zijn door de jaren niet onbekend, maar vanwege de nu heersende wereld pandemie, haast onmogelijk.

Door middel van deze Eerste Virtuele Handelsmissie brengen wij geïnteresseerde Nederlandse en Surinaamse ondernemers met elkaar online in contact via speeches, lezingen, workshops en een uniek matching systeem.

Het doel van deze missie is om concreet het zakelijk netwerk tussen beide landen uit te breiden en daadwerkelijk tot zakendoen te komen. Deelname hieraan verhoogd de kansen op succesvol internationaal netwerken.

Deze eerste Virtuele Handelsmissie is eigenlijk de voorloper op een fysieke missie die zal plaatsvinden in maart 2021 wanneer er hopelijk weer gereisd kan worden. Tot dan, worden de banden warm gehouden middels virtuele follow ups.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.