Eerste steenlegging nieuwbouw GODO

De eerste steen voor de bouw van het nieuwe GODO-kantoor is gelegd.
Het gebouw zal naast het reeds bestaande pand in het centrum aan de Keizerstraat in Paramaribo komen te staan.

Er zullen in dit nieuwe gebouw diverse afdelingen gehuisvest worden die door de enorme groei van de afgelopen jaren niet meer passen in het bestaand gebouw.

Door de nieuwbouw is het mogelijk om alle afdelingen te accommoderen. De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Raghoebarsingh Constructie Maatschappij en naar schatting zal het 6 tot 7 maanden duren voordat de oplevering van het gebouw een feit is.

Na een korte inleiding van GODO-directeur Percy Clenem mogen langstzittende medewerkster Shelley Tjong-Ahin en oud-medewerkster Henna Monpellier de eerste steenlegging uitvoeren.

Voor Monpellier, inmiddels al met pensioen, is dit de 2e keer dat ze de eer krijgt toebedeeld. Zij mocht ook bij de bouw van het eerste pand van GODO aan de Keizerstraat deelnemen aan de ceremoniële start.

Ook Edwin Watson (bestuurslid), Frits Terlaan (oud-directeur GODO) en de huidige directeur Percy Clenem, dragen bij aan dit heugelijk feit door een steen te plaatsen voor de 1e muur van dit nieuw gebouw.

Na het dankwoord van Rudy Wijdh, broer van grondlegger van de Coöperatieve Spaar en Kredietbank Godo, Carlho Wijdh, werden de formaliteiten afgesloten met het openen van een fles champagne en werd er een glas geheven op het voorspoedig verlopen van alle bouwactiviteiten.

GODO feliciteert alle leden met deze mooie stap want mede dankzij hun geloof in onze coöperatie kan dit gerealiseerd worden.