fbpx
Eerste steenlegging kantoorruimte Algemeen Crematieoord Uitkijk

GFC NIEUWS- Op 21 oktober vond de eerste steenlegging plaatst van de kantoorruimte bij Algemeen Crematieoord Uitkijk aan de Shabier Ishaakweg.

Districtscommissaris Sherin Bansi-Durga werd door de Districtssecretarissen Gopaldew Ramkhelawan en Suresh Gangaram Panday vertegenwoordigd.

De eerste steenlegging werd gedaan door Ramkhelawan samen met de voorzitter van de stichting Hindoestaanse Immigratie, Shabier Ishaak.

Verder is er een verzoek gedaan aan de districtscommissaris om haar werkarmen in te zetten om de kantoorruimte op te zetten. De stichting Hindoestaanse Immigratie heeft hierbij materiaal ter beschikking gesteld.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.