Eerste residerende dc van Para krijgt stemkaart

GFC NIEUWS- Districtscommissaris (dc) Armand Jurel is de eerste residerende districtscommissaris (dc), die in Para moet stemmen, terwijl hij ook belast is met de organisatie van de verkiezingen.
Deze burgervader tevens voorzitter van het hoofdstembureau van Para kiesdistrict VIII, heeft donderdag zijn oproepingskaart uitgereikt gekregen van een colporteur. Hiermee is het startsein van colportage gegeven in Para. Nadat de colporteur de gegevens van Jurel had gecontroleerd, rijkte zij de kaart uit en wenste hem succes toe bij het stemmen.
Het huis-aan-huis bestellen van oproepingskaarten in verband met de Algemene- Vrije en Geheime verkiezingen van 25 mei is donderdag van start gegaan. De kaarten zullen dagelijks van 08.00uur tot en met 18.00uur worden uitgereikt aan kiesgerechtigden. Zij worden gevraagd zich te legitimeren door middel van een ID kaart, geldig rijbewijs of CARICOM-paspoort. Dit alles geschiedt met inachtneming van de Covid-19 maatregelen.
Bij afwezigheid mag het legitimatiebewijs achtergelaten worden bij een huisgenoot in stemgerechtigde leeftijd. Deze moet zich eveneens kunnen legitimeren met één van de bovengenoemde legitimatiebewijzen.
De oproepingskaarten moeten volgens de wet uiterlijk 22 mei, 3 dagen voor de verkiezingen, zijn verstrekt aan de stemgerechtigden.

Overige berichten