fbpx

Eerste diploma-uitreiking ABC Opleidingen & Training

Op maandag 27 juli aanstaande organiseert het opleidingsinstituut ABC Opleiding & Training (ABC) haar eerste diploma-uitreiking. In februari 2015 startte ABC met haar eerste opleidingen.

Dankzij het succes van de opleidingen zijn er ondertussen 63 cursisten geslaagd voor een certificaat of een diploma. Naast de ABC-diploma’s worden ook certificaten van het LSSO uit Nederland uitgereikt.

Het LSSO is volgens het instituut een samenwerkingsverband van opleiders in heel Nederland die opleidingen voor kantoorfuncties verzorgen. Sinds 2003 maakt ABC deel uit van dit samenwerkingsverband. Bij ABC kan de cursist dus een Nederlands erkend diploma halen.

De opleidingen en cursussen van ABC zijn modulair opgebouwd. Dit betekent dat bij elke volgende module er nieuwe cursisten kunnen starten met een opleiding of cursus. Dit geeft een garantie voor de voortzetting van de opleiding. Cursisten die een module met succes afronden, krijgen gauw daarna het certificaat in handen. Zo kunnen zij meteen aan de slag en solliciteren of promotie maken binnen het bedrijf.

Een certificaat of diploma is het bewijs dat de geslaagde over bepaalde competenties beschikt. Daarmee kan een cursist zijn positie op de arbeidsmarkt versterken. ABC bedankt de Surinaamse samenleving, en in het bijzonder haar cursisten, voor de getoonde steun en interesse.

Overige berichten