fbpx

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven. Two Are Better Than One (TABTO) verwoordt het principe en geloof in de noodzaak om kennis en ervaring van verschillende partners te koppelen om elkaar te versterken.

De Tabto Groupis in 2010 in Suriname opgericht door ervaren professionals die hun sporen in zowel het buitenland als in Suriname hebben verdiend en levert diensten op het gebied van (New) Business Development, Business Advisory, Financial Intermediary, Projectmanagement, Business Matchmaking en Recruitment&Training. Als referenties kunnen o.a. genoemd worden: Welten Suriname, Godobank, Kaloti Suriname Minthouse, Circle Group, Chee Group of Companies, Cynthia Allendy’s gezondheidscentrum en LAL Farms.

Vanwege hun kennis en expertise in het bedrijfsleven richt TABTO zich nu ook heel specifiek op de doelgroep Christelijke Ondernemers. Juist in de huidige zogenoemde economische crisis in Suriname wil TABTO de kerken, Christelijke organisaties en bedrijven ook ondersteunen met professioneel en deskundig advies.

BEKIJK OOK
Shafier B. niet de veroorzaker van dodelijke aanrijding met worstman

Op zaterdag 28 april staat op programma een Christelijke Ondernemersmiddag met als thema: “Wachten tot de storm voorbij is, of zingen in de regen”. Elk seizoen heeft zo haar eigen specifieke omstandigheden en uitdagingen waar elke ondernemer, waar ook ter wereld, mee te maken krijgt.

Ondernemers die de Christelijke Ondernemersmiddag zullen bezoeken, ontvangen tijdens de workshops duidelijke handvatten en richtlijnen om te ondernemen in crisistijd.

Sprekers zijn o.a. Serge Andre, Winston Wilson, Winston Ramautarsing, Brigitte Wong Tham Soeng en Jennifer Wong Swie San. Een unieke gelegenheid met heldere perspectieven voor de ondernemers en hun bedrijf, maar zeker ook aan te raden het kader van bedrijven.

De kosten voor deze middag bedragen SRD 275, inclusief drankjes en koud buffet.
Registratie is verplicht via [email protected]

De christelijke Ondernemersmiddag wordt georganiseerd door de TABTO Group NV in samenwerking met de Baptistengemeente Vrije Evangelisatie en Apollos Trainingsinstituut.(GFC)