fbpx

Een zielige vertoning: Meghan Markle maakt zich belachelijk met ambitieverhaal

INGEZONDEN- Het is om er kotsmisselijk van te worden hoe Meghan Markle zichzelf steeds weer in een slachtofferrol plaatst en daarmee de show wil stelen.

Deze voormalige Amerikaans actrice en huidige echtgenote van de Britse prins Harry staat erom bekend telkens in de schijnwerpers te willen staan met haar zielige verhalen en door zaken te dramatiseren.

In een Spotify- podcast, waarvoor ze overigens miljoenen Amerikaanse dollars heeft ontvangen, vertelt ze dat het pas veel later in haar leven was dat ze het woord ambitie in een negatieve context hoorde.

Ze beweert dat dit pas gebeurde toen ze met Harry begon te daten.

In de media werd ze toen namelijk uitgemaakt voor een ordinaire opportunist die er alleen maar op uit was om hogerop te komen via bekende, steenrijke en invloedrijke mannen.

Maar Meghan Markle maakt zich bij degenen die veel meer van haar weten volstrekt belachelijk met haar ambitieverhaal.

Het is een zielige vertoning van deze dame die ondanks haar gefortuneerde leefstijl toch telkens wil uitstralen hoe moeilijk ze het heeft in dit leven.

BEKIJK OOK
Suriname een rijk land? Wij kunnen niet eens een nieuw vliegtuig leasen of kopen

Zij vergeet in de podcast erbij te vertellen dat ze kort voorafgaande aan het daten met prins Harry heeft geprobeerd om aan te pappen met verschillende rijke en bekende mannen.

Allen die haar levenspad hebben gevolgd weten dat ze speciaal is afgereisd naar het Verenigd Koninkrijk om daar een celebrity aan de haak slaan.

Zo probeerde ze een duurzame liefdesrelatie aan te gaan met de voormalige profvoetballer Ashley Cole, die haar avances afwees.

Hetzelfde probeerde ze met Maximillian George, de Engelse leadzanger van de boyband The Wanted evenals de populaire Engelse popzanger Matthew Cardle. Ook deze heren sloegen haar liefdesverzoeken af.

Uiteindelijk heeft ze haar doel toch bereikt en zelfs hoger gescoord: ze trouwde een prins.

Het behoeft geen verdere uitleg om te mogen concluderen wat de bijzondere ambitie is geweest van Meghan Markle.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud