fbpx

Een vrouw met een tattoo op haar lichaam mag mijn bed niet in

INGEZONDEN- Vrouwen met een tatoeage zouden eens moeten weten hoeveel mannen op deze wereld rondlopen die principieel weigeren om een liefdesrelatie met ze aan te gaan.

En dat vanwege de inktplaatjes die deze dames in kun lichaam hebben gekerfd. Niet elke man raakt gecharmeerd van deze afschuwelijke plaatjes die echt niet in de huid thuishoren.

Een man met een beetje gezond verstand, één die dus niet klakkeloos meegaat met alle absurde modetrends, krijgt al gauw de indruk dat hij te maken heeft met een ordinair vrouwspersoon.

Of dat oordeel terecht of onterecht is, is eigenlijk helemaal niet relevant.

Het zijn nu eenmaal de negatieve gevoelens die deze tattoos bij mij en een heleboel heren die ik ken opwekken. En het zijn heus niet alleen conservatievelingen.

Het is zielig te moeten constateren dat veel vrouwen zich steeds weer laten ‘pakken’ door de meest belachelijke moderages die worden gelanceerd door influencers die op die manier hun geld verdienen.

BEKIJK OOK
Mensen die vaak te laat komen aan het werk hebben een persoonlijkheidsprobleem

Mijn advies aan alle vrouwen is om sterk met beide benen op de grond te blijven staan en hun lichaam niet te verminken met deze onzin.

Een vrouw met een tattoo op haar lichaam mag bij mij het bed niet in! Zo’n type zal nooit een kans maken op een serieuze relatie met mij.

En ik sta hierin beslist niet alleen. Talrijke vrienden vertellen mij eerlijk dat zij ‘never nooit’ een duurzame romance met een ‘tattoolady’ zullen beginnen.

Één van hen verwoordde zijn kijk op deze kwestie heel goed. “Je zal maar een tattoolady als vrouw of vriendin”.

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud