fbpx

Een vrouw kun je pas vertrouwen als je elke seconde bij haar bent, weet ervaringsdeskundige

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Mannen die erin geloven dat ze met het opleggen van strenge regels kunnen voorkomen dat hun vrouw of vriendin vreemdgaat zijn heel erg naïef.

De enige methode om er honderd procent vanuit te kunnen gaan dat je geliefde je trouw is, is om zowat elke seconde bij haar te zijn. En dat is in de praktijk onmogelijk.

Dat zegt de Haagse vrouwenkenner en relatie-expert Casanova aan GFC Lifestyle.

De womanizer van wie in het nachtleven bekend is dat hij haast wekelijks een nieuwe vlam heeft zegt zijn uitspraken te baseren op basis van de jarenlange ervaringen die hij heeft opgebouwd.

“Ik heb zelfs meegemaakt dat ik met een getrouwde vrouw die nauwelijks sluipmogelijkheden kreeg van haar echtgenoot heb afgesproken in het toilet van een bekend Zweeds woonwarenhuis.”

OOK INTERESSANT
Beschuldiging Surinaamse verpleegkundige: artsen laten u vaker voor consult komen om extra geld te verdienen

“Toen zij samen met haar man in het restaurant was wist ze even weg te glippen en heeft mij binnen een paar minuten een hoogtepunt bezorgd met haar mond.”

“Haar geliefde heeft in de verste verte niet doorgehad wat er is gebeurd terwijl hij in de buurt was”, onthult hij.

De ervaringsdeskundige geeft toe dat een extreem klein percentage mannen en vrouwen een hogere drempel heeft en mogelijk wel loyaal kan zijn.

“Maar uiteindelijk is het zo dat als een vrouw een man echt superleuk vindt, zij altijd wel een kans zal vinden om buiten de pot te pissen.”

Foto ter illustratie.